(030) 223 97 99

///Royal HaskoningDHV heeft vertrouwen in toekomst

Royal HaskoningDHV heeft vertrouwen in toekomst

07-09-2015

Royal HaskoningDHV heeft vertrouwen in toekomst

Royal HaskoningDHV heeft zijn halfjaarlijkse cijfers gepubliceerd en ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Ze hebben een goed gevulde orderportefeuille, recente opdrachten en een hoge klanttevredenheid. Dit laat zien dat de strategie van het bedrijf, gericht op groei en selectieve markten, werkt.

Royal HaskoningDHV heeft recent een omvangrijk sanitatieproject toegekend gekregen in Indonesië, ter waarde van €6,6 miljoen. Dit project en een aantal andere toonaangevende projecten dat Royal HaskoningDHV het afgelopen jaar heeft gewonnen, geeft het bedrijf vertrouwen voor de lange termijn. Erik Oostwegel, voorzitter van de Raad van Bestuur: “In het eerste halfjaar hebben we een sterkere focus gelegd op projectacquisitie en dit heeft duidelijk vruchten afgeworpen. Onze orderportefeuille laat een groei zien van 8% en een daarmee gepaard gaande hogere bezettingsgraad op de langere termijn.”

De business lines hebben in het eerste halfjaar een gezonde groei gerealiseerd en tekenen van herstel zijn zichtbaar. De business line Water Technology doet het nog altijd goed met de verkoop van de Nereda® afvalwaterwaterzuiveringstechnologie.

Royal HaskoningDHV wil de aantrekkende economische groei optimaal benutten door te focussen op een sterkere klantfocus en enkele organisatie-aanpassingen. In lijn met de strategie blijft de aandacht in de tweede helft van 2015 gericht op groei in Azië, het Midden-Oosten en Zuidoost-Afrika. 

Bron: www.royalhaskoningdhv.com