(030) 223 97 99

///Vanaf vandaag is Grontmij onderdeel van Sweco

Vanaf vandaag is Grontmij onderdeel van Sweco

01-10-2015

Vanaf vandaag is Grontmij onderdeel van Sweco

De overname van Grontmij door het Zweedse advies- en ingenieursbureau Sweco is vandaag officieel rond. Op 1 juni dit jaar maakte Sweco al bekend interesse te hebben in Grontmij. Na instemming van de partijen is de overname nu rond en is Grontmij vanaf vandaag officieel onderdeel van Sweco.

Met deze overname is het grootste architecten- en ingenieursbureau van Europa ontstaan. De nieuwe organisatie telt in totaal 14.500 experts in dienst, verspreid over 15 landen in Europa. Grontmij blijft voorlopig nog actief onder de naam ‘Grontmij’, dit zal in de loop van 2016 veranderen. Een andere naam of niet, Grontmij vindt het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn en te blijven. De vertrouwde manier van werken, de medewerkers en expertise blijft hetzelfde. Met de aanvullende expertise van Sweco zal het aanbod nog verder versterken en biedt het nieuwe kansen voor de toekomst.

Meer over Sweco

Sweco is een Zweeds advies- en ingenieursbureau, vooral actief in Scandinavië en Oost-Europa. Het Zweedse bedrijf is al 100 jaar wereldwijd actief en heeft de afgelopen 10 jaar een behoorlijke groei meegemaakt door zo’n honderd bedrijven over te nemen. Met de overname van Grontmij, zijn ze nu de grootste in Europa. 

Kijk voor meer informatie op Grontmij.nl/sweco