(030) 223 97 99

///Persbericht: Infraflex (Myflex) overgenomen doo...

Persbericht: Infraflex (Myflex) overgenomen door Brainnet

06-01-2015

Persbericht: Infraflex (Myflex) overgenomen door Brainnet

Grontmij Nederland BV, HaskoningDHV Nederland BV en Movares Nederland BV maken vandaag bekend hun aandelen in Infraflex BV te verkopen aan Brainnet (VVM Beheer BV). De overname betreft alle medewerkers en activiteiten van Infraflex en Myflex.

Brainnet is een adviesbureau op het gebied van inhuurmanagement. Zij zijn specialist op het gebied van Contractmanagement, Open Search, MSP en Payroll Dienstverlening.

Grontmij Nederland BV, HaskoningDHV Nederland BV en Movares Nederland BV verkopen de aandelen, omdat de activiteiten van Infraflex BV niet meer aansluiten bij de kernactiviteiten van de drie bedrijven. De drie bedrijven blijven na verkoop van de aandelen nog vijf jaar als afnemer aan Infraflex verbonden.

Directeur Brainnet Arno Lugthart over de overname: ‘Sinds onze oprichting in 1996 heeft Brainnet een duidelijke visie op de markt van flexibele arbeid; klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen bij het inhuren van flexibele arbeid.’ Deze visie en aanpak leidde tot een flinke groei en toenemend vertrouwen van klanten. De overname van Infraflex past niet alleen goed in onze groeistrategie, beide bedrijven passen ook goed bij elkaar.’

Over de verkoopsom van deze transactie wordt geen mededeling gedaan.

Infraflex werd in 1997 opgericht door Grontmij Nederland BV, HaskoningDHV BV en Movares Nederland BV en is sinds 2006 ook bekend onder de naam Myflex als Managed Service Provider. Zij realiseerde in 2013 een omzet van € 35 miljoen.

Brainnet, is opgericht in 1996 en voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider, Intermediair of Contractmanager. Brainnet is tweevoudig winnaar van de FD Gouden Gazellen Award (2012-2013) en winnaar van de High Growth Award Midden Nederland (2013). Brainnet had in 2013 een omzet van € 262 miljoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Arno Lugthart, Directeur Brainnet
Tel: +31 (0)30 - 602 16 17
E-mail: arno.lugthart@brainnet.nl
Internet: www.brainnet.nl