(030) 223 97 99

//Advies & Consultancy

Advies & Consultancy

Hoe ziet uw huidige werkvoorraad er uit? Welke groeiambities heeft u nu en in de toekomst en hoeveel en wat voor professionals heeft u nodig op korte en lange termijn? Zijn er projecten op komst die capaciteit vragen? Hoe ziet uw inhuurschil er uit en wilt u juist op- of af kunnen schalen?

Wij helpen organisaties met het nadenken over en invulling geven aan strategische personeelsplanning en interne mobiliteit. Samen met u denken we na over hoe u de juiste persoon op de juiste plek kunt krijgen en houden nu en in de toekomst.

Hebben we inzicht in uw personeelsvraagstukken dan helpen wij u bij het organiseren, inrichten, optimaliseren, implementeren  en het uitvoeren van hun wervingsprocessen en wervingsprocessen.

Wij geloven dat de het vinden en binden van de juiste mensen al lang niet meer een taak is van HR-afdelingen alleen. Het gaat velen aan binnen de organisatie waaronder leidinggevenden, marketing, communicatie en inkoop maar ook uw eigen medewerkers die kunnen optreden als ambassadeur. Samen bepaalt u het succes van uw organisatie. Wij helpen u graag bij het professioneel vormgeven van uw recruitmentbeleid.

Neem contact op met één van onze consultants via (030) – 223 97 99.