(030) 223 97 99

//International Deployment

International Deployment

Wilt u een buitenlandse medewerker inzetten in Nederland of een Nederlandse medewerker inzetten op buitenlandse projecten? Dat vraagt veel van uw organisatie. U krijgt te maken met visa, verzekeringen, verblijfsplaatsen, vaccinaties, wetgeving en arbeidsrechtelijke zaken.

Infraflex heeft specialisten in huis die kennis hebben van internationale (belasting)wetgeving en regels rondom arbeidsrechtelijke aangelegenheden zoals werk- en verblijfsvergunningen.

Ons doel is, net als die van u, zo snel mogelijk het talent op de gewenste plek aan het werk te krijgen. Wij regelen voor u de  juiste contracten met de verplichte afdrachten in werk- of woonland, en adviseren over noodzakelijke verzekeringen en vergunningen. Indien gewenst verzorgen wij transport en huisvesting op de werklocatie.

Wij bieden u een compleet dienstenpakket voor alle ingeleende medewerkers in het buitenland. Een goede voorbereiding voordat u een medewerker in het buitenland laat werken en vice versa is essentieel om problemen te voorkomen. Onze consultants kunnen de inzet regelen, zodat de medewerker zonder zorgen aan het werk kan en u geen risico’s loopt.

Neem contact met ons op via (030) – 223 97 99.