(030) 223 97 99

//Recruitment Process Outsourcing

Recruitment Process Outsourcing

Heeft u snel professionals nodig voor een groot project? Of heeft u zelf niet de capaciteiten in huis om professionals te werven? Wij kunnen al dan niet tijdelijk het hele recruitmentproces (Recruitment Process Outsourcing: RPO) van u overnemen, maar dan wel bij u in huis. In dit geval fungeren wij als verlengstuk van uw afdeling.

Het uitbesteden van uw wervingsactiviteiten kan op kleine schaal, waarbij wij bijvoorbeeld enkel sollicitaties voor u afhandelen. Maar het is ook mogelijk uw wervingsactiviteiten geheel aan ons over te laten. Bovendien kunnen we samen met u het juiste proces opzetten, passend bij uw wensen en de organisatie.

Uitgangspunt voor uitbesteden van uw wervingsproces is dat wij werken met maatwerkoplossingen. Uw behoefte staat centraal. Met RPO via Infraflex worden alle activiteiten onder uw bedrijfsnaam uitgevoerd en is mogelijk voor zowel nationale als internationale wervingscampagnes. Wel maakt u vanzelfsprekend gebruik van onze expertise en kennis van de technische branche.


Onder meer de volgende onderdelen binnen het recruitmentproces kunt u geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten:

  • Arbeidsmarktcommunicatie
    Voor de werving van de juiste kandidaten ontwikkelen en realiseren wij diverse middelen waaronder een recruitmentsite en relevante social mediakanalen en richten deze in.
  • Sourcing
    We leggen contact met (potentiële) kandidaten en zetten voor u een relevante database op. Wij houden contact met de (potentiële) kandidaten voor zowel huidige als toekomstige vacatures.
  • Analyses en rapportages
    Met behulp van zorgvuldige (markt)analyses en interne managementrapportages maken we inzichtelijk welke vacatures binnen weke tijd zijn ingevuld, wat campagnes hebben opgeleverd en hoeveel vacatures nog uit staan. Met een gedegen inzicht en overzicht creëren we mogelijkheden te ontwikkelen en te verbeteren. Ook krijgen we inzicht in kosten en kunnen we anticiperen op mogelijke capaciteitsvraagstukken in de toekomst.

Met RPO van Infraflex kunt u flink besparen op uw wervingskosten. Wij bieden u inzicht in en grip op het totale proces.

Grip op uw wervingsactiviteiten? Bel ons voor de mogelijkheden van RPO op (030) – 223 97 99.