(030) 223 97 99

//Werving & Selectie

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker voor een technische functie? Al bijna 20 jaar werven en selecteren wij met succes vakbekwame technische professionals voor zowel functies in Nederland als in het buitenland.

Onze oorsprong bevindt zich in techniek. Doordat wij in deze niche opereren, kennen we alle details van deze branche. Ook weten we de weg te vinden naar de juiste professional. Het is onze missie om de juiste persoon zo snel mogelijk op de juiste plek aan het werk te krijgen.

De kracht van Infraflex schuilt in het feit dat we direct met u het gesprek aangaan over de waarde die een professional moet toevoegen aan uw organisatie of project. Wij helpen in het eerste gesprek scherp te krijgen wat precies de uw vraag is en wat de professional met zich mee moet brengen. Hoe scherper uw wensen, des te beter wij de juiste match kunnen bewerkstelligen.

Het team van Infraflex is gespecialiseerd in techniek. Dat betekent dat zij professionals in het werkveld kennen, ook zijn ze goed op de hoogte van de complexiteit van de technische branche. Als geen ander weten zij wat er gevraagd wordt in de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, water en werktuigbouwkunde.

Het wervingsproces

Voor het werven van de juiste professional, maken we gebruik van ons eigen netwerk en stellen een doelgerichte wervingscampagne op. We zetten diverse middelen en kanalen in, denk hierbij aan social media, websites, gerichte berichten en eventueel advertenties.

Professionals die reageren of die wij zelf vinden, spreken we eerst telefonisch. Na deze voorselectie nodigen we een aantal mensen uit voor een persoonlijk gesprek. De meest geschikte kandidaten stellen we persoonlijk aan u voor, daarbij ontvangt u van ons een toelichting waarom we verwachten dat deze professional goed bij uw organisatie en de opdracht past. Niet alleen letten we op specialisme, maar we gaan ook na of de persoon bij de bedrijfscultuur past.

Treedt een professional tijdelijk of vast bij u in dienst, dan houden we de vinger aan de pols om na te gaan of alles naar tevredenheid verloopt.

Heeft u een openstaande vacature en bent u op zoek naar de juiste professional? Neem contact op met één van onze consultants via (030) – 223 97 99.