(030) 223 97 99

/Ik ben professional

Ik ben professional

Je wilt graag werken aan toonaangevende (internationale) projecten. Je droomt van een carrière waarbij jouw talent in de techniek optimaal benut wordt. Welkom bij Infraflex!

Wij opereren in een niche, weten zeer hoogwaardige opdrachtgevers in de technische branche zoals toonaangevende advies- en ingenieursbureaus aan ons te verbinden. Wij werven al bijna 20 jaar vakbekwame technische professionals voor onze opdrachtgevers.

Door jarenlange stabiele samenwerking met onze opdrachtgevers, hebben wij een groot netwerk opgebouwd en weten wij als geen ander wat er speelt. Zo  krijg je via ons de kans om jouw bijdrage te leveren aan nationale en internationale projecten met een maatschappelijke betekenis die voldoende uitdaging bieden.

Wij zoeken technische professionals die vanuit hun passie de toekomst vormgeven! Of het nu gaat om een afstudeerstage, eerste baan of volgende stap in je carrière. Voor elke stap zijn wij de aangewezen partij. Via ons vind je tijdelijke en vaste banen bij toonaangevende technische organisaties binnen bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, water, werktuigbouwkunde en functies voor stafpersoneel.

Altijd met een goed gevoel aan het werk

Wij vinden het belangrijk dat de juiste professional op de juiste plek zit. Van ons mag je een persoonlijke aanpak verwachten en jouw ambities en wensen staan centraal. Onze consultants zijn vakspecialisten en kijken op basis van jouw ambities en wensen welke opdrachtgever en welke opdracht of werkzaamheden het best bij jou passen.

Of je nu gaat werken in Rotterdam of in Bangladesh, wij zorgen dat jouw inzet goed geregeld is. Ga jij werken aan een project in het buitenland? Wij kunnen dit proces begeleiden zodat jij goed verzekerd naar het buitenland vertrekt en in bezit bent van de juiste vergunningen, vaccinaties hebt gehad en een plaats om te verblijven.

Ga direct naar het vacature-overzicht én vind jouw baan in de techniek!