(030) 223 97 99

//Professional vertelt

Professional vertelt

Infraflex heeft al heel wat professionals weten te plaatsen op uitdagende functies bij grote advies- en ingenieursbureaus. Lees hieronder hoe deze professionals het werk bij onze opdrachtgevers ervaren!

Met de wens om multidisciplinair te werken aan internationale projecten ging ik na mijn studie aan de Technische Universiteit Delft via een detacheringsbureau bij NACO aan de slag. Ik begon met kleine klussen binnen grote projecten, maar ging al vrij snel zelf aan de slag als projectmanager, waarbij ik mijn eerste eigen ontwerp gemaakt heb voor de realisatie van een landingsbaan in Paramaribo. Als professional bij NACO moet je wel een internationale ambitie hebben. Ik maak regelmatig trips naar projectlocaties over heel de wereld.
Jelmer van der Meer
Jelmer van der Meer
Director Airport Civil Engineering
NACO

Lees meer

Als projectleider/werkvoorbereider ben ik verantwoordelijk voor projecten binnen stedelijke bouw, zoals verhardingen en rioleringen in woonwijken. Kenmerkend voor onze afdeling is de integrale aanpak. Nauwe samenwerking met de klant en alle betrokken partijen is noodzakelijk om de ruimte op de juiste manier in te richten. Er gebeurt veel onder de grond wat je niet zomaar ziet. Het is een raamwerk vol leidingen en kabels, waar je niet zomaar iets op kan bouwen of een boom kan plaatsen.
Michiel Hofsté
Michiel Hofsté
Projectleider / werkvoorbereider
Royal HaskoningDHV

LEES MEER


Ook werken aan nationale en internationale projecten bij toonaangevende organisaties?
Bekijk dan het vacature-overzicht en wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!