(030) 223 97 99

///Bouwkunde

Bouwkunde

Bouwkunde is van oorsprong één van de belangrijkste pijlers binnen grote ingenieursbureaus. Als Bouwkundig ingenieur ben je bij onze opdrachtgevers actief op alle vlakken, variërend van het ontwerp van wolkenkrabbers tot het optimaliseren van de lay-out van een vliegveld of ziekenhuis.

De meest bekende specialisatie binnen het vakgebied bouwkunde is vastgoed. Bij onze opdrachtgevers kun je hierbij denken aan onderhoudsmanagement (life-cycle-management of assetmanagement) of investeringsadvies voor grote institutionele beleggers in binnen- en buitenland.

Planologen en gebiedsontwikkelaars zijn actief bezig met het bedenken en ontwerpen van nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen. Zij zijn in de wereld van advies- en ingenieursbureaus vaak actief als ontwerper, procesbegeleider of projectmanager. Ben jij planoloog of gebiedsontwikkelaar? Dan kun je via ons op heel interessante projecten terecht komen waar je aan de slag gaat met ontwerp en ruimtelijke ontwikkeling.

Infraflex heeft regelmatig vacatures binnen bouwkunde, zoals bouwkundig constructeurs, architecten, functioneel ontwerpers of planologen.