(030) 223 97 99

//Werken bij een advies- en ingenieursbureau

Werken bij een advies- en ingenieursbureau

Techniek staat nooit stil. Het is een innovatieve branche die snel inspeelt op externe ontwikkelingen. Binnen grote advies- en ingenieursbureaus wordt veel gevraagd van ingenieurs, adviseurs, projectmanagers en technisch specialisten. Zij hebben niet alleen kennis van ontwerpen, maar beschikken ook over goede communicatievaardigheden en dienen goed in multidisciplinair teamverband te kunnen werken.

Een dynamische samenwerking

Het werken bij een ingenieursbureau gaat niet over werkdagen van 9 tot 5 uur. Het werk is grensoverstijgend en gaat continu door. Disciplines convergeren of je nu junior of senior bent, jij kunt ideeën aandragen. Samen werk je aan het beste resultaat. De taken variëren van het esthetisch ontwerp van een woonwijk met de toekomstige bewoners en bedrijfseigenaren, tot het detailontwerp van een olieterminal in een Qatarese haven. Veelal werk je samen met collega’s over de hele wereld, veel kan op afstand maar wel live via grote schermen gevolgd worden. Samen werken aan de beste technische oplossingen; dat is jouw uitdaging.

Over de grens

De Nederlandse kennissector heeft zich verspreid over de hele wereld. Van landwinning voor de kust van Jakarta tot het ontwerp van vliegvelden in Brazilië, maar natuurlijk ook dichter bij huis de aanleg van duurzame windmolenparken voor de kust van Noord- en Zuid-Holland. Samen met vakbekwame collega-ingenieurs geef jij de toekomst vorm!

Vaak werk je aan grote prestigieuze projecten. Aan de ingenieur de taak om onder de druk het hoofd koel te houden en binnen de gestelde tijd en budget alle betrokken partijen tevreden te stellen.

Zie jij het zitten om te werken voor een toonaangevend advies- en ingenieursbureau?
Ga direct naar het vacature-overzicht én vind jouw baan in de techniek!