(030) 223 97 99

//Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Bij Infraflex hebben wij passie voor techniek. Wij bemiddelen technisch personeel binnen alle vakgebieden bij de grootste en mooiste advies- en ingenieursbureaus van Nederland. Dit betekent dat professionals via Infraflex de kans krijgen om te werken aan maatschappelijk relevante projecten van wereldformaat! Wij streven naar een hechte en langdurige relatie met onze opdrachtgevers waarbij onze dienstverlening van meerwaarde is. Met sommige van onze opdrachtgevers werken we al bijna 20 jaar samen.
 


MovaresMovares, voorheen Holland Railconsult, komt voort uit een rijke traditie van Nederlandse spoorwegontwerpers die sinds 1839 beeldbepalende ontwerpen hebben gerealiseerd. Door de jaren heen heeft Movares zich ontwikkeld tot een advies- en ingenieursbureau, dat producten en diensten verleent op een breed gebied. Variërend van infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water tot stedelijke ontwikkeling.

 


NACONACO is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat specialistische know-how en diensten levert van elk aspect van het ontwerpen, plannen en ontwikkelen van luchthavens. Zij hebben sinds oprichting in 1949 al aan meer dan 550 projecten wereldwijd gewerkt in tropische, gematigde én koude klimaatgebieden. Hiermee zijn zij één van de meest ervaren bureaus ter wereld. 


 

Royal HaskoningDHVRoyal HaskoningDHV is een toonaangevend internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau. Hun diensten zijn gericht op een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. Dit doen zij wereldwijd. Royal HaskoningDHV heeft top-expertise op de terreinen ruimte & mobiliteit (inclusief luchthavens), water, bouw & industrie en milieu & duurzame ontwikkeling in huis.

 

Sweco Nederland BVSweco Nederland, voorheen Grontmij, ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Sweco levert adviezen en ingenieursdiensten met betrekking tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Grontmij is op 1 oktober 2015 overgenomen door Sweco, het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa. Sinds 4 april 2016 is Grontmij ook verder gegaan onder de naam ‘Sweco’.